SPAUSKITEnorėdami aplankyti Krekenavos ekskursiją!
Siekdami užtikrinti patogų naudojimąsi mūsų - www.krekenavos.lt interneto svetaine, jos funkcionalumą ir efektyvumą, naudojame slapukus. Ar sutinkate, kad Jūsų įrenginio atmintyje būtų išsaugomi slapukai? Daugiau informacijos apie slapukų naudojimą galite rasti Slapukų naudojimo politikoje. x

Šviežia mėsa

Šiuo metu AB „Krekenavos agrofirma“ tiekia šviežios mėsos produkciją Lietuvoje, taip pat nemažai šviežios mėsos produkcijos eksportuojama į Vokietiją, Latviją, Estiją, Švediją, Didžiąją Britaniją, Airiją, Austriją, Belgiją, Čekiją, Daniją, Graikiją, Hong Kongą, Ispaniją, Italiją, Lenkiją, Maltą, Olandiją, Portugaliją, Prancūziją, Slovakiją, Slovėniją, Suomiją, Šveicariją, Ukrainą, Vengriją.

Produkcija

  • Kiaulienos skerdenos (S, E, U kategorijos);
  • Jautienos skerdenos ( įvairaus amžiaus, raumeningumo ir riebumo)
  • Atvėsinta ir šaldyta išpjaustyta mėsa (kiauliena, jautiena);
  • Subproduktai (kiaulienos, jautienos)

Modernūs didelių našumų įrenginiai įgalina įmonę greitai supakuoti ir pateikti klientui didelius kiekius kokybiškai išpjautos mėsos žaliavos ar galutiniam vartotojui skirtų produktų. Galimi įvairūs atvėsintos mėsos pakavimo būdai: tiek nedidelėse, galutiniam vartotojui skirtose 200g – 500g modifikuotos atmosferos pakuotėse, tiek vakuume nuo 0,5 iki 10 kg.  Per parą vidutiniškai pagaminama ir pirkėjams išvežama apie 100 tonų šviežios mėsos ir jos pusgaminių.

            

Technologijos ir inovacijos

Esame inovatyvius mėsos perdirbimo ir produktų realizavimo sprendimus pasirenkantys mėsos pramonininkai. 2016 metų vasario 15 dieną įsidiegėme aukštos klasės šviežios mėsos vakuuminio pakavimo įrenginį Ishida Europe QX-300 Flex. Speciali įrenginio technologija ir galimybės leidžia tiekti pačios aukščiausios kokybės šviežią bei brandintą mėsą.

Šiandien savo klientams ir vartotojams jau galime pasiūlyti jautienos brandintą antrekotinę nugarinę, kumpį, nugarinę su kaulu ir išpjova (T-bone), nugarinę bei išpjovą. Jautienos mėsa brandinama 21 parą, o vėliau suvakuumuojama į specialias “skin” pakuotes. Mėsos pakavimo įrenginio technologija padeda paruošti vienodo dydžio mėsos gabalėlius, o tai labai aktualu mūsų šalies restoranams, kavinėms, viešbučiams, kur maistas yra ruošiamas pagal atitinkamas proporcijas. Dar daugiau, ši išskirtinai supakuota jautiena gali būti paruošiama daug paprasčiau ir greičiau, lygūs mėsos gabalėliai tolygiai iškepa, o tai ypatingai svarbu aukščiausios klasės maisto gaminimo specialistams, dirbantiems pagal aukščiausio lygio standartus. Termiškai apdorojus mėsą, ji tampa minkšta ir sultinga, o patogios, estetiškai atrodančios pakuotės sukuria pridėtinę vertę. Dar daugiau, pakuotė mėsai suteikia aukščiausio lygio apsaugą, padeda išlaikyti brandintos jautienos gerąsias savybes, minimalizuoja skysčio išsiskyrimą, prailgina tinkamumo vartoti terminą (laikymo sąlygos: 0-+6 ºC), o tobulai priglundantis vakuumas padeda itin aiškiai matyti visų mėsos audinių struktūrą. Visa tai pabrėžia mėsos prekinę išvaizdą. Tai pagal naujas pakavimo ir gamybos tendencijas sukurti produktai.

Šią, specialiose pakuotėse vakuumuotą šviežią brandintą jautienos mėsą, vartotojai ir klientai jau netrukus galės įsigyti.

             

Transportavimas

Rūpinamės ir dedame pastangas, jog visi mūsų klientai gautų ne tik kokybišką produkciją, bet ir per numatytą, sutartą laiką. Nuolat vystome ir tobuliname automobilių parką, todėl produkcijos šiai dienai išvežame apie 2.800.000 kg/mėn. Vežame šviežią, atvėsintą, šaldytą, sušaldytą mėsą bei mėsos gaminius pagal atitinkamus teisės norminių aktų reikalavimus ir specialius terminius režimus. Mūsų kompanijos standartai atitinka tarptautinį gabenino susitarimą (ATP susitarimas, angl. – Agreement on the International Carriage of Perishable Foodstuffs on the Special Equipment to be Used for such Carriage), todėl turėdami tinkamas transportavimo sąlygas, galime užtikrinti saugų ir profesionalų  produkcijos pristatymą. Vidutinis užsakymo dydis 100kg.

Šiuo metu įmonės automobilių parką sudaro: – 10 vnt. 2/4/8 padėklų talpos transporto priemonių (-18 ºC; +2 ºC  – +6 ºC); – 25 vnt. 12/14/18 padėklų talpos transporto priemonių (-18 ºC; +2 ºC  – +6 ºC); – 3 vnt. 33 padėklų talpos transporto priemonių, temperatūriniais režimais (-18 ºC; +2 ºC  – +6 ºC)

Užsakymai įvykdomi per 12/24 val. nuo jų pateikimo į mažmeninės prekybos tinklų parduotuves ir centrinius sandėlius, nepriklausomas rinkos parduotuves, HoReCa (viešbučius, restoranus, barus), degalines, valstybines institucijas ir kitas pristatymo vietas. Taip pat turime profesionalią ir patikimą krovinių pervežimo įrangą bei puikiai parengtą vairuotojų komandą. Per mėnesį vidutiniškai įvykdome apie 20.000 užsakymų.