SPAUSKITEnorėdami aplankyti Krekenavos ekskursiją!
Siekdami užtikrinti patogų naudojimąsi mūsų - www.krekenavos.lt interneto svetaine, jos funkcionalumą ir efektyvumą, naudojame slapukus. Ar sutinkate, kad Jūsų įrenginio atmintyje būtų išsaugomi slapukai? Daugiau informacijos apie slapukų naudojimą galite rasti Slapukų naudojimo politikoje. x

Plėšomi gaminiai

Mėsos gaminiai gerai žinomi visame pasaulyje kaip „Pulled beef“ ir „Pulled pork“. Gamybos metu mėsa vakuuminėje pakuotėje apie 12 valandų verdama žemoje temperatūroje. Po šio proceso mėsa tampa labai minkšta, sultinga ir lengvai „suplėšoma“ atskiromis skaidulomis. „Suplėšytą“ mėsą galime panaudoti salotoms, picai, kaip įdarą blyneliams ar lavašo suktinukui, su makaronais ar kitu mėgstamu garnyru. Tokią „plėšomą“ mėsą galima būtų pasigaminti ir patiems namuose, tačiau mėsos marinavimas, paruošimas ir virimo procesas užtruktų tikrai labai ilgai. Dabar nebereikia vargti, nes yra „Krekenavos“ naujiena – jau paruošta vartojimui „Plėšoma jautiena“ ir „Plėšoma kiauliena“. Belieka tik pakepti šią mėsą orkaitėje arba tiesiog pašildyti mikrobangų krosnelėje.

                 

  „Plėšomą jautieną“ ir „Plėšomą kiaulieną“ galite panaudoti:

  • kaip atskirą patiekalą su keptomis bulvėmis,  daržovėmis, ar kitu Jūsų mėgstamu garnyru.
  • kaip įdarus įvairiems blyneliams, lavašo bei tortilijų suktinukams.
  • lazanijos ruošimui, užkepėlėms su makaronais ar ryžiais.
  • kaip įdarus salotoms, mėsainiams ar ant picų.